verzendkosten

verzenden en verzendkosten

De standaard verzendkosten voor een bestelling op de website zijn in Nederland € 4,10 (brievenbuspost) maar boven de € 35,- betaal je geen verzendkosten.Wij proberen zoveel mogelijk te verzenden via brievenbuspost. Past het pakket niet door de brievenbus dan veranderen de verzendkosten automatisch naar € 6,25.
De verzendkosten naar België zijn €8.00 maar boven de €50,00 betaal je geen verzendkosten.

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Wij proberen de verzendtijd zo kort mogelijk te houden zodat je binnen 1 tot 3 werkdagen de artikelen in huis hebt.

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvang je van ons een e-mail met daarin de bevestiging van de zending en een track & trace code. Let op, deze mail kan tussen je spam/ongewenste mail staan!! Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden die ontstaan bij post.nl.

Onjuiste bezorging 
Let op bij het plaatsen van een bestelling dat het juiste afleveradres vermeld is. Zorg dat je de gegevens bij elke bestelling goed controleerd. Snoekems baby fashion kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.Winkelmand
0