retourneren

Retourneren.

Het kan altijd voorkomen dat een geleverd artikel niet past of naar wens is. Daarom mag je altijd binnen 14 dagen het artikel dat geleverd is door Snoekems baby fashion retour sturen. Vul het onderstaande formulier in en stuur het pakketje naar:
snoekems baby fashion.
Molenlaan 42
5751AN
Deurne

Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje. 
De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op je terugbetaling. De kosten en het verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. 

Als de retourzending procedure correct is uitgevoerd en de artikelen in originele staat verkeren zal Snoekems baby fashion binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen het bedrag op je rekening terugstorten. Word de hele bestelling terug gestuurd, krijg je uiteraard ook de verzendkosten terug.

Snoekems baby fashion behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door jou is geaccepteerd. 

Ruilen.

Wil je het artikel graag in een andere maat. Geen probleem. Vul het onderstaande formulier in en zet bij retour omschrijven “ruilen”en tegen welke maat. Ook voor een ruiling gelden de regels die bij het kopje retourneren staan. Zodra wij het artikel hebben ontvangen sturen wij het omgeruilde artikel op. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening, maar helaas kunnen wij niet tegemoet komen voor de retourkosten.
Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje. 

Winkelmand
0