algemene voorwaarden

Snoekems baby fashion is een webwinkel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 75294257. Onderstaand vindt je de algemene voorwaarden van Snoekems baby fashion.
Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met Snoekems baby fashion ,ook op deze voorwaarden, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. 

 1. Prijzen.
 2. Bestellen.
 3. Betalen.
 4. Verzenden en verzendkosten.
 5. Levering.
 6. Retourneren.
 7. Onjuiste bezorging.
 8. Persoonlijke gegevens.
 9. Aansprakelijkheid.
 10. Afbeeldingen en omschrijvingen.
 11. Vragen en opmerkingen.

1. Prijzen: Alle genoemde prijzen in de webwinkel van Snoekems baby fashion zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is Snoekems baby fashion bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat je een definitieve bestelling plaatst. Wanneer er prijsverhogingen na het plaatsen van uw bestelling plaats vinden dan zullen deze NIET aan jou worden doorberekend. Wanneer er een prijsdaling plaats vind dan profiteert je hiervan WEL, tenzij de bestelling al verzonden is. Je gaat op het moment van het bevestigen van je bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

2. Bestellen: Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van Snoekems baby fashion die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan kun je een mail sturen naar info@snoekemsbabyfashion.nl. Wanneer we binnen 24 uur geen reactie van je hebben ontvangen, gaan we er vanuit dat alle gegevens correct zijn. Ondanks dat we gebruik maken van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal Snoekems baby fashion je hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. 

3. Betalen: Wanneer de bestelling via de webshop van Snoekems baby fashion plaatsvindt, dien je het totaalbedrag van jou bestelling, en (indien van toepassing) de verzendkosten, aan Snoekems baby fashion te voldoen. Zodra Snoekems baby fashion jou betaling heeft ontvangen, zal dit per mail aan je worden bevestigd. Hierna zal de afwikkeling van de bestelling in werking worden gesteld. Uiteraard streeft Snoekems baby fashion er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. 

4. Verzenden en verzendkosten: De standaard verzendkosten voor een bestelling bij Snoekems baby fashion zijn € 3,95 (brievenbuspost) maar boven de € 35,- betaalt je geen verzendkosten en ontvang je een kleine verrassing voor je snoekem. Wij proberen zoveel mogelijk te verzenden via brievenbuspost. Past het pakket niet door de brievenbus dan veranderen de verzendkosten automatisch naar € 4,95. 

5. Levering: Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden aangeboden op het door jou opgegeven afleveradres. Snoekems baby fashion hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij je af te laten leveren. Alle voorradige artikelen zullen binnen 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van de betaling bij je thuis worden afgeleverd.  Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvang je van Snoekems baby fashion een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden die ontstaan bij post.nl. 

6. Retourneren: Je hebt het recht om de door Snoekems baby fashion geleverde artikelen (met uitzondering van de bikini`s ) binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden: Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje . De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op je terugbetaling. De kosten en het verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper.  Als de retourzending procedure correct is uitgevoerd en de artikelen in originele staat verkeren zal Snoekems baby fashion binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen het bedrag op je rekening terugstorten. Word de hele bestelling terug gestuurd, krijg je uiteraard ook de verzendkosten terug. Snoekems baby fashion behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door jou is geaccepteerd. 

7. Onjuiste bezorging: Let op bij het plaatsen van een bestelling dat het juiste afleveradres vermeld is. Zorg dat je de gegevens bij elke bestelling goed controleerd. Snoekems baby fashion kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

8. Persoonlijke gegevens: Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen je persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheerprogramma van Snoekems baby fashion. Daarnaast worden je gegevens door Snoekems baby fashion aangewend voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toezenden van mailings. Mocht je deze mailings niet meer willen ontvangen dan kan je je daarvoor afmelden. Wij zullen dan je persoonlijke gegevens verwijderen uit ons systeem. De gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert Snoekems baby fashion bij het gebruik van je persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving. 

9. Aansprakelijkheid: Snoekems baby fashion is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door Snoekems baby fashion geleverde producten. Snoekems baby fashion kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en / of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van Snoekems baby fashion beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling . Snoekems baby fashion verpakt de artikelen die verzonden worden met grote zorg. Snoekems baby fashion kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor schade aan artikelen die veroorzaakt zijn tijdens verzending door het postbedrijf.

10. Afbeelding en omschrijving: De inhoud van de site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Snoekems baby fashion kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Snoekems baby fashion is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website. 

11. Vragen en opmerkingen: Snoekems baby fashion streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, laat dat dan weten d.m.v. een mail te sturen naar info@snoekemsbabyfashion.nl

Winkelmand
0